De Klamp

Werkgroep De Klamp

Alles draait om het activiteitendraaiboek

Met elkaar
In buurtschap De Klamp staat wonen aan het water centraal. Jong en oud zijn de bewoners, maar vooral jonge gezinnen hebben hier hun plek. De Klamp is een mooie mix tussen platteland en stad. Het heeft een dorps karakter, niet alleen qua bouw van de woningen maar ook hoe mensen met elkaar omgaan. Als je gaat wandelen, groet je elkaar. In slechts tien minuten ben je in de stad. In de wijk worden veel leuke activiteiten georganiseerd.

Dorps karakter
De bewoners van De Klamp zijn sociaal en betrokken. Mensen staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. De straten hebben onderling goed contact. Wanneer iemand iets nodig heeft, zet men dat in de groepsapp en dan is hulp vrij snel geboden. De leuke activiteiten stimuleren bovendien de onderlinge verbinding.

Werkgroep De Klamp
De werkgroep is ontstaan toen een aantal personen zich inzette voor de groenvoorzieningen toen de wijk woonklaar werd gemaakt. Van daaruit is de werkgroep gegroeid. Intussen zijn er acht leden en komt er nog een uitbreiding van twee mensen, bewoners uit fase 2. In de werkgroep zitten aanpakkers, leiders en creatievelingen, een mooie diverse groep die één keer in de maand samenkomt. Het activiteitendraaiboek is onderwerp van gesprek: wat staat er op het programma en wat kan er nog meer? Wanneer de activiteit dichterbij komt, wordt het natuurlijk wat drukker en pakt ieder z’n eigen taken op. Vorig jaar is bijvoorbeeld de kerstmarkt georganiseerd. Dan zie je dat er vanzelf vrijwilligers opstaan die mee komen helpen. De werkgroep is ook vooral een gezellige groep met elkaar.

Allerlei activiteiten
De werkgroep houdt zich vooral bezig met het organiseren van activiteiten. Elk jaar staan er voor jong en oud leuke dingen gepland, zoals de Burendag, bingo, mannen- en vrouwenavonden, de kerstmarkt en van alles voor de kinderen. Er is bijvoorbeeld ook een wandelgroep. Elke week kun je mee gaan wandelen, een wandeling van ongeveer 5 km. Wie wil kan zich erbij aansluiten.

Nieuws

Aankomende evenementen

Geen evenementen gevonden bij deze werkgroep

Teamleden De Klamp

Hans

Algemeen bestuurslid

José

Algemeen lid

Kirsten

Algemeen lid

Ria

Algemeen bestuurslid

Thijs

Algemeen lid