De Zuidlander ondernemer

In de Zuidlanden hebben we niet alleen bewoners, maar achter vele bewoners schuilen ook veel ondernemers. De Zuidlander wil het u het graag makkelijker maken om lokale ondernemers te vinden, zodat u deze altijd als eerst kan benaderen als u een van deze ondernemers nodig heeft. Kortom “Support your Locals”.

Martha Buning, mede eigenaar van gelukwerkt.nl en woonachtig in buurtschap Wiarda. Martha is een enthousiast en bevlogen ondernemer, die helpt teams slimmer en leuker te werken. Martha is ook zeer actief in de activiteitencommissie en voor de pluktuin in Wiarda.

Thijs Tersteege, eigenaar van de Stadswaag, Snackwaag en actief in bestuurslid van de Zuidlanden. Ook is Thijs actief in de werkgroep de Klamp. We kunnen zeggen dat Thijs niet alleen een actieve ondernemer is, maar ook nog eens heel actief is voor de buurtschappen. Thijs is woonachtig in buurtschap De Klamp. De Stadswaag is een begrip in Leeuwarden en de Snackwaag begint een begrip te worden in de Zuidlanden. Thijs nodigt u graag uit voor een snackje of een drankje.

Pieter van der Veen, eigenaar Van der Veen Zon. Specialist in zonnepanelen, accu-opslag, aircosystemen en hybride warmtepompen. Pieter heeft al vele daken in de Zuidlanden en omgeving voorzien van zonnepanelen en menig huishoudens koel gehouden. Dit is al jaren zijn specialisme en de recensies liegen er niet om. Pieter is woonachtig in buurtschap Techum en komt graag bij u langs voor advies.

Ben je een ondernemer en woonachtig of gevestigd in de Zuidlanden, wil je de zuidlander ondersteunen en jezelf als ondernemen zichtbaar maken, neem dan contact met ons op!