Ondernemers

Ondernemers van De Zuidlanden

Wist je dat in de Zuidlanden ook veel ondernemers wonen? De Zuidlander wil het voor jou eenvoudiger maken om lokale ondernemers te vinden, zodat je hen als eerste kunt benaderen als je hun diensten nodig hebt. Kortom “Support your Locals”.

De ondernemers

Ondernemer Martha Buning Gelukt Werkt
Martha Buning

Gelukt Werkt

Martha Buning, mede eigenaar van gelukwerkt.nl en woonachtig in buurtschap Wiarda. Martha is een enthousiast en bevlogen ondernemer, die helpt teams slimmer en leuker te werken. Martha is ook zeer actief in de activiteitencommissie en voor de pluktuin in Wiarda.

Portret Andries van der Werf
Andries van der Werf

Black Coffee Visuals

Andries van der Werf, eigenaar van Black Coffee Visuals en woont sinds 2017 in het buurtschap Wiarda. Vanaf jongs af aan heeft Andries een liefde voor beeld en is hij bezig met fotografie en videografie. Tevens is hij veel betrokken geweest bij het Wijkmagazine De Zuidlander en de bouw van de website DeZuidlander.nl

Ondernemer Thijs Tersteege
Thijs Tersteege

Stadswaag

Thijs Tersteege, eigenaar van de Stadswaag, Snackwaag en actief in bestuurslid van de Zuidlanden. Ook is Thijs actief in de werkgroep de Klamp. We kunnen zeggen dat Thijs niet alleen een actieve ondernemer is, maar ook nog eens heel actief is voor de buurtschappen. Thijs is woonachtig in buurtschap De Klamp. De Stadswaag is een begrip in Leeuwarden en de Snackwaag begint een begrip te worden in de Zuidlanden. Thijs nodigt u graag uit voor een snackje of een drankje.

Pieter van der Veen

Van der Veen ZON

Pieter van der Veen, eigenaar Van der Veen ZON. Specialist in zonnepanelen, accu-opslag, aircosystemen en hybride warmtepompen. Pieter heeft al vele daken in de Zuidlanden en omgeving voorzien van zonnepanelen en menig huishoudens koel gehouden. Dit is al jaren zijn specialisme en de recensies liegen er niet om. Pieter is woonachtig in buurtschap Techum en komt graag bij u langs voor advies.

Ben je een ondernemer en woonachtig of gevestigd in de Zuidlanden, wil je de zuidlander ondersteunen en jezelf als ondernemen zichtbaar maken, neem dan contact met ons op!