Wiarda

Wonen aan of met uitzicht op het water

Wiarda is gebouwd in een weiland. Eerst was er helemaal niets, nu is het een prachtige wijk met veel water. Bijna elke woning ligt aan het water of heeft uitzicht op het water. De wijk is gecentreerd rondom de havenkom. Kinderen spelen er zomerdag in het water. Het lijkt bijna als een vakantiepark, ook door de stijl van de huizen.

De havenkom is de ultieme ontmoetingsplek van Wiarda. Er zijn plannen voor meer ontmoetingsplekken, zoals een zonneweide waar je een bbq kunt organiseren in de zomer. Een hondenuitlaatveldje. Bankjes hier en daar. Er zijn nog volop mogelijkheden in een wijk die zich nog aan het vormen is. Dat is het grote voordeel wanneer je met z’n allen nieuw komt wonen.

Nieuws

Jeugd

Zuidlanden bedankt!

De Sint wil graag iedereen bedanken voor de fantastische middag die hij vandaag in de wijk heeft gehad. Hij heeft genoten van het warme onthaal aan De Bleek in Techum en het spetterende kinderfeest in hotel Van der Valk. Wat is het toch mooi om al die blije gezichten te zien. En wat hadden we er mooi zonnig weer bij.

Lees verder »
Wiarda

Spookachtig Wiarda

Wat hebben wij genoten van de spokentocht in Wiarda. Op maandag 31 oktober 2022 organiseerde de activiteiten commissie van Wiarda de jaarlijkse Halloween spokentocht en

Lees verder »