Bestuur wijkpanel de Zuidlanden zoek nieuwe leden!

Vind je het leuk om als vrijwilliger je bijdrage te kunnen leveren aan onze buurtschappen vanuit het Wijkpanel De Zuidlanden, dan kan dat! Op dit moment zijn wij op zoek naar een secretaris en een algemeen bestuurslid die ons bestuur komen versterken. 

Houd jij je graag bezig met maatschappelijke vraagstukken uit de buurt en denk je graag mee over de toekomst van onze buurtschappen, die onder het Wijkpanel De Zuidlanden vallen. Dan zoeken we jou!

Algemeen bestuurslid die woonachtig is in buurtschap Techum

Als algemeen bestuurslid vertegenwoordig je jou buurtschap in het wijkpanel en ben je gesprekspartner met de gemeente en/of het projectbureau van de Zuidlanden. Je neemt 1 keer per maand deel aan de bestuursvergadering en fungeert als schakel tussen je buurtschap en het wijkpanel. 

Secretaris

Als secretaris houd jij je bezig met het maken van een verslag/actielijst van de vergaderingen en behandel je de inkomende mails.

Wanneer dit iets voor je is, neem dan gerust contact met ons op en dan horen we graag met welke talenten en interesses je het bestuur zou kunnen versterken. Uiteraard leggen wij dan onder genot van een kop koffie of thee graag uit hoe de invulling van deze functies zal zijn. 

Interesse? Mail je motivatie naar info@wijkpaneldezuidlanden.nl

Deel dit bericht via

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp