Wijkmagazine stopt!

Met spijt in ons hart moeten we jullie vertellen dat we hebben besloten tot stopzetting van ons wijkmagazine, De Zuidlander. Na 10 jaar van publicatie hebben we deze maand besloten om te stoppen met de uitgave van het magazine.

In de afgelopen jaren hebben we met veel plezier gewerkt aan het samenstellen van artikelen, interviews en nieuws uit en over de buurtschappen. We zijn trots op wat we hebben bereikt. We willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen bij de totstandkoming van het magazine, waaronder de verschillende werkgroepen, de columnisten en de (coördinatoren) bezorging. Ook willen we graag onze lezers en adverteerders bedanken voor hun steun en betrokkenheid bij De Zuidlander.

De werkgroep Communicatie, die bij u beter bekend is als de redactie van De Zuidlander, is al langere tijd kwantitatief en kwalitatief onderbezet. De werkdruk bij het huidige team is te hoog. We hebben de afgelopen jaren op allerlei manieren geprobeerd om versterkingen aan te trekken. In september 2022 hebben we deze zoektocht zelfs enorm geïntensiveerd. Helaas heeft dit maar een paar aanmeldingen opgeleverd. Dat is te weinig om het prachtige magazine in de lucht te houden. We hebben verschillende opties overwogen om het magazine voort te zetten, bijvoorbeeld in een afgeslankte vorm. Maar helaas is geen van deze opties haalbaar gebleken. 

Wat betekent dit concreet:

– Er verschijnt geen nieuwe editie van het wijkmagazine meer.

– De huidige redactie en de werkgroep Communicatie worden ontbonden.

– In overleg met het bestuur dragen we kerntaken als beheer van de mailbox en de Facebook pagina over.

Als je vragen hebt over de stopzetting van De Zuidlander, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dezuidlander.nl. We willen jullie allen nogmaals bedanken voor de steun.

Met vriendelijke groet,

Redactieteam De Zuidlander

Siemon, Katolina, Froukje, Teresa, Andries en Joleijn

Deel dit bericht via

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp