Wijkfeest

De Zuidlanden viert feest!

Het wijkfeest is het grootste feest van de wijk

Elke jaar wordt er een wijkfeest georganiseerd door vrijwilligers van de wijkfeestcommissie. Deze werkgroep zorgt dat alles elk jaar weer goed georganiseerd is en dat vele Zuidlanders een geweldig feest hebben.

Programma
Op het wijkfeest kun je een aantal succesnummers verwachten, zoals de zeskamp (straten tegen elkaar), de pubquiz, het programma voor de jeugd op vrijdagochtend, de feestavond op zaterdagavond met dj of band en natuurlijk de kinderfietstocht (verkleed in het thema). Ieder jaar is er ook veel nieuws. Dat houdt het programma verrassend.

Wijkfeestcommissie
Al een paar jaar organiseert een vaste groep mensen het wijkfeest. Samen met vaste sub-commissies en veel vrijwilligers. Een hele club mensen helpt en denkt mee. Het is ieder jaar weer een uitdaging om een leuker programma samen te stellen. Minstens een half jaar van tevoren is de werkgroep al bezig met de voorbereidingen. Er is vaak overleg, wat ook heel gezellig is.

"Het organiseren op zich is al een feestje!"

Het feest gaat niet door zonder vrijwilligers!
Gelukkig komt er van de bewoners altijd hulp voor hand-en-spandiensten. De ervaring is dat iemand zich weer aanmeldt voor de volgende keer, omdat het zo leuk was. Hulp is altijd welkom, want zonder vrijwilligers geen feest. Dus als jij je steentje wil bijdragen, meld je dan aan! Dat kan via info@wijfkeestdezuidlanden.nl.

“Suikerspinnen draaien, ik vond het zo leuk!”

Feest zorgt voor verbinding
Het wijkfeest is een 3-daags feest met allerlei activiteiten, voor ieder wat wils. Het zorgt voor vertier en contact. Zeker voor inwoners (jong en oud) die nieuw in de wijk zijn komen wonen is een wijkfeest een gelegenheid om elkaar te leren kennen. Bijvoorbeeld door mee te helpen als vrijwilliger of met je straat mee te doen aan de versiering of de zeskamp.

Voor alle info over het wijkfeest
Kijk je op Instagram en Facebook.

Of op Wijkfeestdezuilanden.nl

In de Feestkrant vind je het programma en alle sponsors.

Nieuws

Wijkfeest

Een succesvol wijkfeest

Op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 september hebben we als Zuidlanden ons wijkfeest weer mogen vieren. Na twee jaar afwezigheid in verband met

Lees verder »

Aankomende evenementen

Geen evenementen gevonden bij deze werkgroep

Teamleden Wijkfeest

Anja

Arnold

Johannes

Klaas

Michelle

Petra

Roxsanne