De Zuidlander, Editie 4 – juni 2022

Afgelopen weekend viel de nieuwe editie van wijkmagazine de Zuidlander bij alle inwoners van de Zuidlanden op de mat! Een stukje van het voorwoord wat Joleijn schreef:

“Wanneer dit wijkmagazine bij jullie op de mat valt, is de lente net voorbij. Een periode waarin veel dingen groeien. Zo zijn alle buurtschappen weer een stukje gegroeid. De Klamp fase 1 krijgt steeds meer vorm en fase 2 wordt hard uit de grond getrokken. In Wiarda wordt ook nog volop gebouwd en is nu een prachtige steiger in de havenkom gerealiseerd. In Goutum-Súd is Noorderbreedte Jabikshof geopend en in Techum zijn nieuwe appartementen aan de Molkenkelder opgeleverd.

Ook ons magazine is weer gegroeid!

We hebben er al twee werkgroepen bij, deze editie de werkgroep Duurzaamheid en de volgende editie ook de werkgroep De Klamp. Hoe mooi is dat?! We hebben nu een vaste vulling van maar liefst zeven columnisten en daarnaast leveren zeven werkgroepen hun inbreng. Bovendien hebben we de vaste rubrieken ‘De echte Zuidlander’ en ‘De Zuidlander ondernemer’. Ook het bestuur van het wijkpanel en het projectbureau komen in elke editie aan bod. Genoeg interessants om te lezen dus!”

Pak het magazine erbij en blader er lekker doorheen! Lees de verhalen en overdenk de columns. Laat ons vooral ook even weten wat jullie van het wijkmagazine vinden!

Deel dit bericht via

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp