Wijkfeest | PUBQUIZ + LOTERIJ

Wie wordt de SLIMSTE?

Net als voorgaande jaren staat de vrijdagavond weer in het teken van de Pubquiz. Ervaringsdeskundigen weten het inmiddels: hét aha- en op-het-puntje-van-mijn- tong-momenten afgewisseld door complete paniek! Alle emoties komen bij deze pubquiz voorbij.

Enthousiaste presentatoren Peter en Daniel en de immer vrolijke kok Klaas (van Kook & Kwis) presenteren dit de quiz met pittige, gekke, sport en showbizz vragen. Heerlijke proefrondes en uiteraard vele audio momenten, alles rondom het thema ‘Holland’. Kortom voor ieder wat wils, of in dit geval, weets.

De rode loper ligt op vrijdag 8 september vanaf 19:30 uur voor jullie klaar. Om 20:00 uur start de pubquiz! Na afloop van de pubquiz gaan de banken en tafels aan de kant en kan iedereen nog even los op dansvloer met een spetterend optreden van DJ J(e)an!


DRESS TO IMPRESS
Een wijkfeest met een thema ‘Holland’ moet toch wel tot de verbeelding spreken. Daarom dagen wij alle teams en bezoekers uit om creatief en uitgedost op de rode loper te verschijnen. Hierbij geldt uiteraard: niets moet, alles mag! Het meest bijzondere team wint een bijzondere prijs.

LOTERIJ
Val je als team net buiten de prijzen, niet getreurd. Tijdens deze avond is er ook nog een spectaculaire verloting met kans op mooie prijzen! Lootjes kosten slechts €2 per stuk. Met de inkomsten van onder andere de verloting kan de jeugd gratis meedoen aan de meeste activiteiten! Win win dus ;).

vrijdag 9 september 2022
19.30 - 00.00
Wijkfeest

Deel dit evenement via

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Andere evenementen

sep
29
Jeugd

Filmavond

Voor kinderen van groep 3-8 van de basisschool zijn er leuke filmvoorstellingen. Verdere informatie volgt.
nov
11
Jeugd

Sint Maarten

Tijdens de Sint Maarten avond is er gezellige muziek en koek en zopie. Verdere informatie volgt.
nov
18
Jeugd

Sinterklaasintocht en -feest

Ook dit jaar komt de Sint met zijn pieten weer naar de wijk. Na de intocht is er voor kinderen een Sinterklaasfeest. Verdere informatie volgt.