Wijkfeest | PUBQUIZ + LOTERIJ

Wie wordt de SLIMSTE?

Net als voorgaande jaren staat de vrijdagavond weer in het teken van de Pubquiz. Ervaringsdeskundigen weten het inmiddels: hét aha- en op-het-puntje-van-mijn- tong-momenten afgewisseld door complete paniek! Alle emoties komen bij deze pubquiz voorbij.

Enthousiaste presentatoren Peter en Daniel en de immer vrolijke kok Klaas (van Kook & Kwis) presenteren dit de quiz met pittige, gekke, sport en showbizz vragen. Heerlijke proefrondes en uiteraard vele audio momenten, alles rondom het thema ‘Holland’. Kortom voor ieder wat wils, of in dit geval, weets.

De rode loper ligt op vrijdag 8 september vanaf 19:30 uur voor jullie klaar. Om 20:00 uur start de pubquiz! Na afloop van de pubquiz gaan de banken en tafels aan de kant en kan iedereen nog even los op dansvloer met een spetterend optreden van DJ J(e)an!


DRESS TO IMPRESS
Een wijkfeest met een thema ‘Holland’ moet toch wel tot de verbeelding spreken. Daarom dagen wij alle teams en bezoekers uit om creatief en uitgedost op de rode loper te verschijnen. Hierbij geldt uiteraard: niets moet, alles mag! Het meest bijzondere team wint een bijzondere prijs.

LOTERIJ
Val je als team net buiten de prijzen, niet getreurd. Tijdens deze avond is er ook nog een spectaculaire verloting met kans op mooie prijzen! Lootjes kosten slechts €2 per stuk. Met de inkomsten van onder andere de verloting kan de jeugd gratis meedoen aan de meeste activiteiten! Win win dus ;).

vrijdag 9 september 2022
19.30 - 00.00
Wijkfeest

Deel dit evenement via

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Andere evenementen

jul
6
13:00 - 16:00 uur
Jeugd

Zuidlander Pannakooi toernooi

Op 6 juli organiseren we wederom een Pannakooi toernooi op de veldjes van IKC Teresa in De Klamp.  Als je in groep 5-8 van de basisschool zit of wanneer je op het voortgezet onderwijs zit kun je meedoen. We delen...