Wijkfeest | FEESTAVOND!

It’s PARTY TIME!

Ben jij erbij op zaterdagavond 10 september? Vanaf 20:00 uur sluiten we het spetterende wijkfeest af met een zinderend zomerfeest in tent! Feestband Hooked On Red gaat ervoor zorgen dat het dak eraf gaat. Wedden dat je niet stil kunt blijven staan en blijft dansen tot in de late uurtjes?! Dus regel op tijd een oppas en/of vrije dag (erna), trek een Oer-Hollandse outfit uit de kast en laat het feest beginnen!

DRESS TO IMPRESS
Ook tijdens de feestavond kunnen we niet wachten alle creatieve inwoners te verwelkomen! Met een thema als ‘Holland’ kan het alle kanten opgaan met je outfit! Kom als melkmeisje, Maxima, Kim Holland, het Nederlands elftal of Andre Hazes. Je kunt het zo gek maken als je wilt, alles is mogelijk!

Al deze moeite zal zeker beloond worden. Naast de prijsuitreiking van het zeskamp (21:00 uur) zal er tijdens het feest ook een prijs worden uitgereikt aan een dame of heer met de origineelste outfit!


KOOP JE KAARTEN ONLINE

Je kunt nú al kaarten kopen in de online voorverkoop* voor €10 per stuk. Deze prijs geldt tot vrijdag 9 september 18:00 uur. Daarna kosten ze online en aan de kassa €12,50 per stuk! Wees er dus snel bij. Vol=vol! (Toegang tot 18 jaar gratis!).

*Via de mail krijg jij je toegangskaart(en) toegestuurd. Print deze uit of bewaar ze op je telefoon. Deze scannen we aan de deur. Wel zo makkelijk!

zaterdag 10 september 2022
20.00 - 00.00
Wijkfeest

Deel dit evenement via

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Andere evenementen

Geen evenementen gevonden