Thema Wijkfeest de Zuidlanden bekend!

SAVE THE DATE: 9 & 10 SEPTEMBER 2022

Drie maal is scheepsrecht toch? Het lijkt misschien nog ver weg, maar de tijd vliegt zo voorbij! Voor je het weet staat het leukste feestweekend van het jaar weer voor de deur! Daarom maken we graag de datum van het wijkfeest alvast bekend, zodat die rood gemarkeerd in je agenda terecht komt. In het weekend van vr 9 & za 10 september gaat het Wijkfeest de Zuidlanden Hollands! Iedere Zuidlanden, jong en oud, is van harte welkom. 2 dagen volop feest met als thema ‘Holland’!

Inmiddels zijn wij, de wijkfeestcommissie, alweer druk bezig om de planning van dit festijn rond te krijgen. Uiteraard komen vaste onderdelen zoals de straatversiering, pubquiz, de zeskamp en de feestavond terug, aangevuld met nieuwe Hollandse festiviteiten. Ook voor de kinderen/jeugd wordt een spetterend programma bedacht! De optocht per fiets blijft sowieso vast onderdeel, dus je kunt het hele jaar alvast bedenken wat hoe jij je fiets, kar of skelter kunt versieren.

Meehelpen aan het leukste wijkfeest?
We kunnen tijdens het wijkfeest altijd extra hulp gebruiken. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om te helpen bij kinderactiviteiten, biertjes tappen of bij het opbouwen van de tent? Laat het ons weten via wijkfeestdezuidlanden@gmail.com.

Deel dit bericht via

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp