Creatieveling voor opmaak van onze mooie wijkkrant gezocht!

Kijk jij vooral naar de vormgeving van onze nieuwe wijkmagazine en wil je daar graag iets in betekenen? Wij zoeken een tweede vormgever voor de opmaak van ons fantastische magazine. Krijg jij energie van een mooi opgemaakt magazine? Dan zoeken we jou!

Wat zoeken we?

Samen met onze vormgeefster Katolina ben je verantwoordelijk voor een goed opgemaakt wijkmagazine. Door jullie vormgeving komen de advertenties en redactionele teksten nog beter tot hun recht. Jij krijgt energie van een mooie vormgeving. Je hebt hier ook gevoel voor en ideeën bij. Je hebt oog voor detail en je bent creatief in het vinden van oplossingen. Je vindt het leuk om net zo lang te puzzelen met de opmaak, tot alles klopt. Bij voorkeur heb je ervaring met InDesign, Photoshop of Illustrator. Je bent bij voorkeur woonachtig in een van de buurtschappen van De Zuidlanden.

Hoeveel tijd kost het?

Het wijkmagazine komt viermaal per jaar uit in alle buurtschappen van de Zuidlanden. Per editie starten we met een redactionele vergadering, waarin we de onderwerpen bespreken en de taken verdelen. Vervolgens gaan de redacteurs en fotografen aan de slag. Na de redactionele deadline, volgt een piekbelasting voor de vormgevers. In een dikke twee weken tijd, maken jullie van alle losse teksten en advertenties één geheel. Dat vraagt een inzet van in totaal 4 tot 6 uur per editie. Naast die piekbelasting, moet je rekening houden met een 6 uren per kwartaal voor vergaderingen en afstemmingen.

Wat maakt het nou leuk?

Je wordt opgenomen in ons mooie team van bevlogen mensen die graag iets doen voor hun wijk. Het
is een ware kick wanneer na één gezellige vergadering ieder lid zijn eigen taken oppakt. Met als resultaat dat uiteindelijk het (steeds mooier wordende!) fysieke wijkmagazine van de persen komt rollen! Een paar dagen later ligt hij dan bij alle (1500!) huishoudens op de mat. We functioneren als een geoliede machine. We werken volgens een vast stramien en tijdpad. Ons wijkmagazine is qua uitstraling best bijzonder te noemen en past echt bij De Zuidlanden.

Meer weten? Heb je interesse of wil je meer weten? Mail dan naar info@dezuidlander.nl. We nodigen je van harte uit om lid te worden van ons hechte team!

Deel dit bericht via

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp